Beginnerstips voor ruige sex

ruige sex

Niks mis met knuffelsex, maar wil je weleens op z’n ‘Fifty shades’ tegen de muur gedrukt, aan je haren getrokken of vastgebonden worden? De eerste keer kan zo’n ruige vrijpartij een tikkie awkward zijn. Daarom 5 beginnerstips voor ruige sex.

Begin langzaam

Vertel je bedpartner dat je in bent voor wildere sex, zo komt hij niet voor verrassingen te staan. Begin rustig door sex moves waar je je goed bij voelt wat ruiger te maken. Probeer uit je comfortzone te komen, zonder dat je over je grenzen gaat. Bespreek achteraf wat wel of niet goed voelde.

Volg je intuïtie

Nadenken is de grootste vijand van ongeremde sex. Als je te veel nadenkt over je bewegingen, blokkeert je innerlijke sexgodin. Volg daarom je intuïtie. Wat kan helpen om ‘uit je hoofd’ te komen, is vooraf een paar wijntjes drinken. Op LotteLust.nl lees je waarom dronken sex de beste sex is. 

Ga buiten je comfortzone

Doe iets heel nieuws. Iets waarover je wel fantaseerde, maar waarvan je nooit durfde te dromen dat je het ook echt zou doen. Of dat nou gaat om een rollenspel of bonding. Zoek de grenzen op, maar respecteer de wensen van je sexvriendje.

Spreek een stopwoord af

Continu praten tijdens de sex is natuurlijk alles behalve geil (dirty talk daargelaten). Om niet aldoor te hoeven checken of de ander het nog fijn vindt, spreek je een stopwoord af. Daarmee geef je aan: tot hier en niet verder.

Lach om gênante situaties

Een kopstoot, een kapotte lattenbodem of een knietje… Geloof ons, het overkomt iedereen weleens. Er samen om lachen is de beste manier om ongemakkelijkheid te voorkomen. Zo voorkom je ook dat je zin in sex verdwijnt.

Beeld: iStock
LotteLust is een online magazine waar onderwerpen als standjes, pijpen en porno aan de orde van de dag zijn. Alles wordt besproken op een classy, herkenbare manier, maar wel met een dikke kinky knipoog of course. Want: sex is leuk! En dat is waar LotteLust voor staat.