Deze sexspelletjes laten je slaapkamer stomen

sexspelletjes

Elke slaapkamer kan variatie of spanning gebruiken. Sexspelletjes zijn de perfecte manier om je sexuele vuurtje weer te doen vlammen.

Sexspelletjes dagen je uit om je grenzen op te zoeken. Daarnaast is het een fantastische manier om je bedpartner beter te leren kennen. LotteLust maakte een overzicht van de leukste spelletjes die je slaapkamer een graadje (of 10) warmer maken.

Verstoppertje

Verstop een cadeau ergens in de slaapkamer. Het fijne hiervan is dat je dit zo spannend mogelijk kunt maken, denk bijvoorbeeld aan massageolie of een vibrator. Geef je partner tien minuten de tijd om het cadeau te vinden. Gevonden binnen de tijd? Dan verwen je je hem/haar met het cadeau. Vind je partner het cadeau niet? Dan mag hij jou verwennen. Goed verstoppen dus.

7 minutes in heaven

Het spel dat vaak te zien is in rom-com films, gedaan door tieners. Al liggen de jaren van tongen met beugels ver achter je, spannend is het nog steeds. Zet een timer en duik een donkere kast in. Verleid elkaar in zeven minuten de hemel in.

Het sexy boodschappenlijstje

Geef aan het begin van de dag je partner een lijst met opdrachten. Zet er dingen op die je opwinden, van: ‘stuur een sexy sms’ tot ‘breng me iets dat ik graag eet’. Zo bouw je de spanning de hele dag op en als hij thuiskomt, staat er op het lijstje precies wat hij met jou mag doen.

Nog meer ideeën om de slaapkamer te laten stomen? Lees hier: Zeven voorspel-ideeën om hem gek te maken.

Beeld: iStock

LotteLust is een online magazine waar onderwerpen als standjes, pijpen en porno aan de orde van de dag zijn. Alles wordt besproken op een classy, herkenbare manier, maar wel met een dikke kinky knipoog of course. Want: sex is leuk! En dat is waar LotteLust voor staat.