Het favoriete sexpeeltje: de duo-vibrator

duo-vibrator

Na zes afleveringen van Viva’s Toy Stories is het tijd ons panel de volgende vraag voor te leggen: Wat is voor jou het winnende sexspeeltje?

Wat kwam er ook alweer allemaal voorbij de afgelopen dagen? Het begon met een anaal speeltje met beads, gevolgd door een butterfly stimulator, een vibrerend ei en de duo-vibrator. En natuurlijk mochten ook de fameuze Tarzan en een penisring niet ontbreken. Ons panel kreeg nogal wat voor hun kiezen. Wat zijn de winnaars en waarom? Dat zie je in het onderstaande filmpje!

Two for joy
Een ideaal speeltje voor partnersex. Zet de duo-vibrator op de stand die je lekker vindt en breng ‘m vervolgens in. Je partner kan met de afstandsbediening – of vanuit de app op zijn telefoon – de trilstandjes van het speeltje veranderen. De juiste vibe gevonden? Dan is het tijd voor je partner om te penetreren.

duo-vibrator

Jungle Fever
De Tarzan vibrator is van heel zacht materiaal waardoor het natuurlijk aanvoelt. De kop maar roterende bewegingen in verschillende ritmes en tempo’s. Halverwege de schacht zitten balletjes om je vaginawand extra te stimuleren. Ook de clitorisstimulator is op verschillende ritmes en snelheden af te stellen.

duo-vibrator

Lekker fladderen
Deze vibrator stimuleert je op meerdere plekken. De schacht is gemaakt van een zacht materiaal en draait rondjes terwijl het vlindertje tegelijkertijd tegen je clitoris trilt. De rondingen in de schacht zijn ideaal voor het masseren van je schaamlippen en vaginale stimulatie. Waterdicht dus ook leuk voor onder de douche.

duo-vibrator

Beeld: 123RF