Gebruik jij een sexspeeltje?

sexspeeltje

Zou je liever een Tarzan of een vibrerend ei als sexspeeltje gebruiken? Check snel de uitkomsten van Viva’s sexspeeltjesonderzoek!

Samen met WTF onderzochten we niet alleen hoe vaak je het met jezelf doet maar ook of je een sexspeeltje gebruikt. En jawel, maar liefst 60% van de vrouwen gebruikt een sex toy, tegenover 36% van de mannen. In het onderzoek legden we een aantal sexspeeltjes voor met de vraag: Zou je deze gebruiken? De cockring is bij de mannen de populairste optie, maar liefst 55% wil dit speeltje weleens gebruiken. Deze toy is bij de vrouwen het minst populair is, maar toch zou 52% van de vrouwen een cockring wel willen uitproberen tijdens de sex.

Nummer 1
Vrouwen zijn als het op sexspeeltjes aankomt het meest enthousiast over de Tarzan, 78% ziet het wel zitten met deze toy. Bij de mannen scoorde de Tarzan een tweede plek (49%) op de populariteitsladder. In de weer met een vibrerend ei ziet 61% van de vrouwen wel zitten, terwijl mannen dit speeltje minder snel uitkiezen dan een cockring of Tarzan.

Spelenderwijs klaarkomen
Gebruik je nooit een sexspeeltje? Het is het proberen waard. Zo’n speeltje heeft namelijk een positief effect op je sexleven. Uit onderzoek van de Indiana State University bleek dat vrouwen die sexspeeltjes gebruiken makkelijker klaarkomen, een hoger libido hebben en makkelijker nat worden tijdens de sex in vergelijking met vrouwen die speeltjes links laten liggen.

Shop hier de speeltjes uit het Viva onderzoek 

 

sexspeeltje

 

sexspeeltje

 

sexspeeltje