4 manieren om zijn orgasme uit te stellen

orgasme

Je kent het misschien wel… Zijn jullie net lekker op dreef en oeps, je lover schiet te vroeg in de roos. Uit schaamtegevoel gaat een man vaak niet op zoek naar oplossingen en erover praten is voor de meeste (alfa-)mannen ook geen optie. Gelukkig zijn er genoeg foefjes om zijn climax uit te stellen. LotteLust deelt er 4 met je.

Ademhaling

Heb je zelf weleens dat trucje van de snelle, ritmische ademhaling toegepast om sneller te kunnen climaxen? Bij mannen werkt het precies andersom om zijn climax uit te stellen. Hij moet zich concentreren op zijn ademhaling om zijn lichaam en geest beter te beheersen. Door opwinding en actieve bewegingen ga je sneller ademhalen. Laat hem langzaam en diep ademhalen tijdens de sex en het duurt veel langer voordat hij klaarkomt.

Spieren aanspannen

Door de zogenaamde PC-spier te trainen kan een ‘3-minuten-man’ zijn vrijpartijen een stuk langer laten duren. Deze spier spant hij ook aan als hij zijn plas ophoudt. Een goede oefening om de spier sterk te maken is om hem tijdens het masturberen aan te spannen. Laat hem de volgende oefeningen doen:

  • Span de PC-spier vijf seconden aan. Ontspan hem vervolgens vijf seconden. Herhaal dit tien keer.
  • Span de spier een minuut lang aan en ontspan weer een hele minuut.
  • Wissel de aan- en ontspanning zo snel mogelijk af en pauzeer dan tien seconden. Herhaal deze oefening drie keer.

Standjes

Gaan jullie altijd meteen voor de meest gevoelige standjes? Heel lekker natuurlijk, maar hierdoor komt hij wel sneller klaar. Als je dat wilt vermijden, bewaar de intense posities dan voor het laatst. Standjes als de missionaris en doggy style zetten veel druk op de eikel. Ga liever voor lepeltje-lepeltje of cowgirl voor verlengde bedpret.

Stop start

Het mannelijk orgasme kent een ‘point of no return’. Ongeveer twee of drie seconden voordat hij klaarkomt, is er geen (tegen)houden meer aan. De kunst is dus om net vóór die paar seconden een korte pauze te nemen. Dit kan hij oefenen tijdens het aftrekken. Veel mannen die snel klaarkomen, masturberen ook heel kort. Leer hem minstens vijftien minuten te masturberen voordat hij ‘mag’ klaarkomen. Zo traint hij zijn lichaam om het langer vol te houden in bed.

Beeld: iStock

LotteLust is een online magazine waar onderwerpen als standjes, pijpen en porno aan de orde van de dag zijn. Alles wordt besproken op een classy, herkenbare manier, maar wel met een dikke kinky knipoog of course. Want: sex is leuk! En dat is waar LotteLust voor staat.