Een konijn dat doet wat-ie belooft!

Wordt het de Tarzan, de Purple G-Sensation of een van de andere duizend sexspeeltjes? VIVA test het voor je uit!

Wat: Fuzz ultimate rabbit massager van Toy Joy
Prijs: € 39,99
Waar: via pabo.nlEerste indruk De verpakking is een feestje: een matzwart minitasje met magnetisch klepje en kleine glanzende vlindertjes aan de binnenkant. En daarin: een ergonomisch vormgegeven siliconen konijntje met een lief snuitje en oren die voor het plezier mogen zorgen.
Wat belooft het? ‘Door de ronde rug ligt deze Fuzz rabbit massager prima in de hand. Met het gestileerde snuitje en de oortjes breng je de trillingen moeiteloos over op je gevoeligste plekjes, en dat met een keuze uit 7 verschillende vibratiestanden,’ aldus Pabo op z’n site.
Wat doet het? We zien in deze bunny vooral een solospeeltje, dus wordt ie getest door een vrouwelijke tester. Onze bevindingen: hij ligt inderdaad prima in de hand, maar de aan-, uit- en bedieningsknop die boven elkaar zitten, zorgen voor de nodige verwarring. Wanneer je namelijk op het ‘verkeerde’ knopje drukt, houdt de bunny er ineens mee op en ben je wel even bezig met het terugvinden van de goeie massagestand. Maar eerlijk is eerlijk: onze roze vriend doet wat ie belooft. Hij brengt de trillingen moeiteloos over op alle gevoelige plekjes, in het geval van onze tester gaat dat ’m soms iets te goed af waardoor de boel al snel overgevoelig wordt. Vandaar dat we de bunny vooral aanraden als leuk én onvermoeibaar speelkameraadje om erbij te halen als je ‘er al lekker in zit’ in plaats van de opwarmfase.

Eindoordeel: ♥ ♥ ♥
♥ Mwuah
♥ ♥ Oja
♥ ♥ ♥ Jaaa
♥ ♥ ♥ ♥ JA! JA!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Oh. My. God.

© beeld: shutterstock