Het perfecte lingerie-setje

lingerie

Lingerie shoppen is niet mijn favoriete activiteit. Vooral ‘dankzij’ de pashokjes en het meest onflatteuze licht dat ooit is uitgevonden dat daarin schijnt. Als je geen minderwaardigheidscomplex hebt, dan krijg je het daar vanzelf wel… Gelukkig is lingerie ook makkelijk online te shoppen. Maar hoe zorg je ervoor dat je je ontvangen pakje niet gelijk retour hoeft te sturen?

De juiste maat en kleur
1. Laat je bh-maat opmeten in een lingeriewinkel (85% draagt de verkeerde maat!) voordat je je online shopsessie start. Zorg ook dat je qua broekje weet welke size je moet hebben. Het belangrijkste is dat de lingerie goed zit. Een S klinkt leuk, maar als het voor een rollade-effect zorgt kun je beter een grotere maat kiezen.
2. Sla te grote lingerie-poespas over. Als je lief je ziet in je mooie setje, is een uitgebreide rits- en losknoop-sessie wel het laatste waar hij op zit te wachten.
3. Weet welke kleuren mooi bij je staan. Een veilige keuze is zwart, dat staat eigenlijk iedereen wel goed. Ook met rood kun je bijna nooit fout zitten.

Struin bijvoorbeeld eens rond in de webshop van Pabo.nl/viva. Daar vind je prachtige lingerie-sets waar voor ieder huidtype en figuur wel iets tussen zit. Een paar suggesties:

Van links naar rechts en boven naar beneden zie je het Kiss Me satijnen jurkje (€23,99), jarretel top + string Vanessa (€39,99), satijnen kimono (€26,99), voorgevormde bh + string (€19,99), Besired bh + string (€24,99) en korset en string (€39,99).

Of neus rond in de webshop voor meer setjes!


© beeld: Shutterstock