VIVA test: seksspeeltjes

vibrator

Kun jij wel wat extra inspiratie gebruiken voor in de slaapkamer? VIVA helpt je een handje en test elke twee weken een sexspeeltje. Deze keer een duo-vibrator en een dildo die ook prima dienst doet als kruik. Maarre… zijn het aanraders?

Wat: The Silver Swan vibrator van Swan ‘A slender touch of perfection’
Prijs: € 104
Waar: via pabo.nl/viva

Eerste indruk
Leuk knalroze ding in een zwart satijnen (opberg)zakje. Luxe! Hij voelt zacht aan, ligt lekker in de hand. Maar stiekem heeft deze vieb ook iets weg van Barbapapa.
Wat belooft het?
Ultiem sensueel genot. ‘The Silver Swan is een sexy alter ego met diep hypnotiserende krachten,’ aldus Pabo. ‘Haar geaccentueerde curves plagen lichaam en geest. Haar bijzondere kracht stelt haar in staat uren aaneen onafgebroken te verleiden en te verwennen. Haar ronde lijf past probleemloos in iedere handpalm. En haar prestaties zijn weergaloos lekker.’ Oef, dat belooft wat. Dus hup, gaan met die banaan.
Wat doet het?
‘The Silver Swan’ is een duovibrator. Zowel de g-spot als de clitoris worden gestimuleerd, doordat de boven- én onderkant van de kittige roze vieb vibreert. Een win-winsituatie dus. Niet voor niets dat de makers ons een combinatieorgasme beloven. Ik moest me – zo las ik op de gebruiksaanwijzing – voorbereiden op een stimulerend avontuur en zou mijn meest verborgen en ongekende verlangens ontdekken. Wie wil dat nou niet? De verwachtingen waren dus hoog gespannen, een beetje té hoog misschien. De trillingen waren subtiel. Zo subtiel dat die beloofde zes uur durende extase niet werd gehaald. Ook niet bij een maximale trilstand. Tip: gebruik de vieb andersom. Dus: clitoris-stimulator de lucht in, zodat je met de onderkant van de gevoelige snaar raakt. De vibraties van de onderkant zijn krachtiger en hebben een fijn effect. Verder is de Swan waterdicht én wordt het product geleverd met een wereldwijd passende stekkercombinatie. Dus met oog op de zomervakantie: je kunt ermee globetrotten.

Eindoordeel: ♥ ♥

♥ Mwuah
♥ ♥ Oja
♥ ♥ ♥ Jaaa
♥ ♥ ♥ ♥ JA! JA!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Oh. My. God.

pabo toys

Wat: Dildo ceramix no.5
Prijs: € 39,99
Waar: via pabo.nl/viva

Eerste indruk
OMG, een rups! Van steen. Eeehh, hoezo van steen? En wat doet dat dopje aan de onderkant? Oh, kijk, je kunt ’m vullen met water zodat ie heet of juist koud aanvoelt. Hmmm, eigenljk best een kek dingetje. Hij zou bepaald niet misstaan als kunstobject in een hippe galerie.
Wat belooft het?
‘Laat ’m ribbeltje voor ribbeltje binnenkomen, en geniet van zijn gebogen en ronde vormen. Vooral wie ervan houdt haar G-spot te kietelen, zal aan de Dildo Ceramix No. 5 veel speelplezier beleven,’ aldus Pabo.
Wat doet het?
Zoals de verpakking aanraadt, vul ik de dildo eerst met heet water. En dan vraag ik mijn mannelijke wederhelft om me eens flink te verwennen. Meteen vanaf de eerste aanraking met mijn nieuwe speeltje ben ik verkocht. Wat een verschil met een rubberen dildo of vibrator! Hij is superglad. Hij is heet. En de vorm én het formaat zijn perfect. Hij is groter geschapen dan de meeste rubberen robbies – groter dan de meeste piemels trouwens ook – en mmmmm… dat bevalt. Diep vanbinnen begint het al snel te gloeien, zou ik dan eindelijk mijn G-spot gevonden hebben? Klaarkomen lukt trouwens niet met alleen de Ceramix, maar wel in combinatie met wat vernuftig vingerwerk van manlief. En dan: sterretjes voor m’n ogen! Vuurwerk! Conclusie: deze keramieken kanjer is een blijvertje. (En mooi meegenomen: op koude dagen doet ie het ook prima als kruik.)

Eindoordeel: ♥ ♥ ♥ ♥