Power lingerie voor onder je kantoorpakje

lingerie

Je zelfverzekerd en sexy voelen begint als het op je outfit aankomt bij je lingerie. Waar kies jij voor?

Je ondergoed lijkt misschien een onbelangrijk deel van je outfit maar dat is het absoluut niet. Het is het eerste wat je ’s ochtends aantrekt en het laatste wat je ’s avonds uit doet, daar mag je best een beetje extra aandacht aan besteden. Prima hoor, zo’n gestippelde onderbroek en een vaal gewassen bh’tje, maar doet dat nou echt iets voor je als je naar jezelf in de spiegel kijkt?

Krachtpatser
De kracht van lingerie zit ‘m niet in wat je precies aantrekt, maar meer in wat het mentaal met je doet. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen om drie redenen lingerie kopen: om zelfvertrouwen te kweken, om te verleiden en om zich krachtig te voelen. Neem dus de tijd om te bepalen waar jij je sexy en sterk in voelt. Misschien is dat een korset of juist een lingeriesetje met jarretels. Wat doet het met jou om onder je, misschien wel brave, kantoorpakje een spannend ensemble aan te hebben? Hoe zelfverzekerd loop jij door de wandelgangen als je weet dat je supersexy lingerie aan hebt?

Sexleven
Als je er eenmaal voor kiest om meer aandacht aan je lingerie te besteden, zul je merken dat het door werkt in hoe jij je over jezelf voelt. En dat heeft weer invloed op andere dingen zoals bijvoorbeeld je sexleven. Je hoeft geen Victoria’s Secret model te zijn om de mond van je partner open te laten vallen. Het is makkelijk om ’s avonds na je werk thuis te komen en in een joggingpak op de bank te gaan zitten, maar de meeste vrouwen voelen zich daar niet sexy en vrouwelijk in. Kies zachte stofjes waar je bijvoorbeeld een stukje van je lingerie laat zien, een doorschijnend topje of misschien wel een negligé.

Welke van deze lingeriesetjes trek jij het liefst aan onder je kantoorpakje?

lingerie

 

lingerie

 lingerie

Beeld: 123RF