Ra ra, wat is de vibrator top 5?

Vibrator top 5

Het is geen kunst om te verdwalen in vibratorland. Daarom maken we het je makkelijk met deze vibrator top 5. Voor welke ga jij?

Tarzan Vibrator Hummingbird G
All time favorite: me tarzan, you massage? Deze hummingbird trilt zo snel – geïnspireerd op de kolibrie die tot wel 80 vleugelslagen per seconde heeft- dat je het niet kunt zien. Gelukkig kun je het wel voelen. En de gebogen kop van dit sexspeeltje maakt het makkelijk om je g-spot te vinden. Zo helpt deze toy je naar een fijne mix van g-spot, clitorale en vaginale hoogtepunten.

vibrator top 5

Lust L5 clitoris vibrator
Deze vibrator heeft de vorm van een lotusbloem. De kern van de bloem stimuleert de clitoris als je ‘m aan de buitenkant gebruikt. Maar het speeltje kan ook worden ingebracht voor lichte penetratie. De blaadjes van de bloem bedekken in dat geval de schaamlippen en de clitoris waardoor de hele buitenkant gestimuleerd wordt. Deze bloem heeft maar liefst tien verschillende vibratiepatronen waardoor je heerlijk kunt afwisselen.

vibrator top 5

The Mute Swan
Een echte design vibrator! De kans is klein dat jij bij gebruik van dit speeltje net zo stil blijft als de vibrator zelf. De vorm sluit goed aan bij het vrouwelijke lichaam. Zowel de boven- als onderkant vibreren. Het puntje op de top is ontworpen om de g-spot zo goed mogelijk te stimuleren. En door de ronde vorm wordt na het inbrengen ook de clitoris geprikkeld.

vibrator top 5

My Favorite Ribbed Vibrator
Zacht, flexibel en met stimulerende ribbels. De vorm geeft hetzelfde gevoel als een echte penis. Geen wonder dus dat dit sexspeeltje zo populair is. Met zeven vibratiestanden is er voor elk wat wils. Deze toy is waterdicht dus je kan er ook mee spelen onder de douche of in bad.

vibrator top 5

Mini-vibrator Funky Vibelicious
Klein maar fijn, deze handzame mini. Stil en toch sterk in vibraties maakt dit tot een heerlijk speeltje. Het is een all-rounder dus laat je fantasie de vrije loop en gebruik ‘m zoals jij het ’t lekkerst vindt. Waterdicht dus neem ‘m vooral mee onder de douche…

vibrator top 5

Beeld: 123RF