De hoogtepunten van sex (volgens vrouwen dan)

hoogtepunten van sex

Dat vrouwen van sex houden, was al bekend. Maar welke onderdelen van de daad doen vooral de knietjes trillen en het bloed borrelen? Wat zijn de hoogtepunten van sex? O en mannen: letten jullie op?

Zoenen, echt zoenen

Met stip op één: zoenen. Dat vinden sommige vrouwen zelfs nog fijner dan het sexen zelf. Dus de grootste kans om vandaag van bil te gaan heb je na een goede, intense zoenpartij, zonder dat de handen meteen op zoek gaan naar meer. Niet te nat, niet te veel tong, maar wel een beetje tong.

De blik in je ogen

Die blik die mannen hebben wanneer ze de kleren van je lijf willen trekken en klaar zijn om je op bed te smijten: heet! Vrouwen worden opgewonden van het idee dat ze een man gek van geilheid kunnen maken.

Langzaam uitkleden

Ook al ben je klaar om de kleren van haar lijf af te trekken, laat het haar zelf doen. Als een vrouw opgewonden is, voelt ze zich sexy. Trek stuk voor stuk langzaam je kleding uit, flirt en speel ermee. Wie van tevoren zelfvertrouwen heeft, heeft dat ook tijdens de daad.

Aanbid de clit

Veel vrouwen krijgen geen orgasme tijdens penetratie, maar de clit is een gegarandeerd hoogtepunt. Nog beter is, als de man er plezier in heeft, om met de mond aan de gang te gaan. Tip: masseer vooraf de venusheuvel, dan stroomt er extra bloed naar de clitoris.

Naaktheid

Weinig intiemer dan naakt zijn met je partner. Het maakt de man open en kwetsbaar. En dat is voor vrouwen weer heel erotisch.

Zweet

En dan bedoelen we niet het zweet dat van je af druipt als je uit de sportschool komt, want dan mag je best die knuffel overslaan. Maar mensen vinden de geur van zweet (onbewust) aantrekkelijk, mits de persoon in kwestie aantrekkelijk is. Vooral na een heftige vrijpartij.

Penetratie

Ook al zullen veel vrouwen er nooit door klaarkomen. Hij zit in je, en dat voel je.

Bovenop

Vrouwen klimmen graag op de man. De reden: de controle over het ritme en de snelheid geeft ons een machtig gevoel. En daar worden we geil van. Leuk extraatje is dat we een fantastisch uitzicht hebben op het gezicht van de man: vertrokken en gelukkig.

Het orgasme

Lijkt me duidelijk. Het orgasme van een vrouw is explosief en voor een kort moment verliezen we ons even compleet in de ontlading. Maar ook het mannelijk orgasme is fantastisch. Rommelig? Ja. Vreemd smaakje? Ja. Toch is het een glorieus moment om iemand in je te voelen klaarkomen.

Uithijgen

Daar lig je dan, met nog half verstrengelde ledematen verspreid over het bed. Hijgend en zwetend kijk je elkaar aan. En wat kun je genieten van die halve glimlach en schitterende ogen waarin je terugkijkt op dat intense moment van zonet.

Ben je benieuwd naar wat mannen willen dat vrouwen weten over sex? Lees het op LotteLust.nl.

Beeld: iStock

LotteLust is een online magazine waar onderwerpen als standjes, pijpen en porno aan de orde van de dag zijn. Alles wordt besproken op een classy, herkenbare manier, maar wel met een dikke kinky knipoog of course. Want: sex is leuk! En dat is waar LotteLust voor staat.