VIVA test: een trillende bromvlieg en spannend pakje

sextoys test

Elke twee weken test VIVA iets spannends voor in de slaapkamer. Deze keer: een cockring en een verkleedpakje. Werden we warm van deze sextoys?

Wat: Kostuum The Maid Roomservice
Prijs: € 19,95
Waar: via pabo.nl

Eerste indruk
Een licht ontvlambaar zwart-wit uniformpje met hoofdkapje en schortje met de tekst ‘housekeeping’ erop. Je voelt je er meteen best sexy in, door een diep decolleté en het ultrakorte jurkje (als in: tot halverwege je bil).
Wat belooft het?
‘Maak van je eigen slaapkamer een luxe hotelsuite met dit driedelig kostuum,’ zegt de site. Rozenblaadjes op je bed, kaarsjes aan en je hebt gegarandeerd een verrassende avond.
Wat doet het?
Bij een kostuum moet je er vooral zelf iets van maken. Dus onze testpersoon wachtte manlief braaf op met een plumeau in de hand. Maar toen de deur openging, kwam het schaamrood op de kaken en werd er alleen maar gegiecheld. Man mompelde: “Waar heb je dat nou weer vandaan?” en ging stug door met z’n tas uitpakken. Pas toen hij een uur lang de rondhuppelende maid had bewonderd, kwam er actie in de tent. Maar eerlijk is eerlijk: wel goede actie.

Eindoordeel: ♥♥♥

Wat: Flutter-ring van ToyJoy
Prijs: € 12,95 via pabo.nl

Eerste indruk
Een plastic ring met een beestje erop. Het zit in een gesealde verpakking en lijkt op een stukje speelgoed dat je krijgt bij het touwtjetrekken op de kermis.
Wat belooft het?
Op de verpakking staat dat het een ‘clit tickling vibrating cockring’ is. Even googelen leert ons dat het een ‘heerlijk zachte jelly butterfly cockring’ is, die wordt gedragen tijdens de penetratie. Op de top van de ring bevindt zich een vibrerende vlinder. Plaats ’m om de penis en laat de trillingen het werk doen. Pret voor allebei.
Wat doet het?
De ring is gemaakt van zacht, rekbaar materiaal, dus geen zorgen: one size fits all. Maar de aanblik van een jongeheer met zo’n roze ring inclusief vlinder wekt niet zozeer erotische als wel lachkriebels op. Niet in de laatste plaats door het zoemende geluid dat de vlinder maakt als je ’m aanzet. En dan moet het feest nog beginnen. Over de ‘pret voor twee’ kunnen we kort zijn: die wordt veroorzaakt door de hilarische sensatie dat er ergens tussen jullie in een dikke bromvlieg gevangen zit. Is dat opwindend? Nee. Maar de trilling is van het fijnbesnaarde soort en dat is wel prettig. Bovendien is het speeltje niet duur in aanschaf en tien minuten lol heb je er wel van. Al is het alleen al omdat je er de slappe lach van krijgt.

Eindoordeel: ♥ ♥ ♥

♥ Mwuah
♥ ♥ Oja
♥ ♥ ♥ Jaaa
♥ ♥ ♥ ♥ JA! JA!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Oh. My. God.

Beeld: shutterstock