Let’s talk about lingerie!

Kant, satijn, of liever iets sportiefs? Vorige week vroegen we aan jullie in welke lingerie jouw vriend(in) jou het liefst ziet. En ook onze collega’s van WTF vroegen dat aan hun mannelijke bezoekers (alleen was de vraag daar vanzelfsprekend: in welke lingerie zie jij je vriendin het liefst?). De reacties stroomden binnen en, wat blijkt: de verwachtingen van de VIVA-dames kloppen heel goed.

Kant, please!

Uit de poll kwam naar voren dat 59% van de VIVA’ers denkt dat haar vriend haar graag gehuld ziet in een kanten setje. En ook op WTF bleek dat mannen een voorkeur hebben voor kanten lingerie: van 47% is dat de ondergoed-voorkeur. Met 35% scoort zijde-achtige lingerie (glad en zacht) iets minder goed bij de mannen; 29% van de vrouwen denkt dat haar geliefde haar het liefst spot in zo’n setje. Sportief ondergoed is duidelijk minder favoriet, 7% van de mannen heeft dit als voorkeur. Tot slot ziet 7% van heren zijn vriendin het liefst in geen lingerie. En ook 7% van de dames denkt dat haar lover haar liever ondergoedloos voor zich heeft. Scheelt wel een hoop passessies (en geld).

Ook vroegen we aan ons panel welke lingerie hun voorkeur heeft. Gaan zij ook voor kant? En liever een string of toch liever iets meer bedekkend?

 

De meeste dames trekken dus met liefde wél lingerie aan, en dan het liefst iets van kant. Snappen we wel. In de webshop van Pabo vind je een grote keuze kanten (én sexy) setjes, die bovendien ook nog lekker zitten – ook niet onbelangrijk. Zoals onderstaande combinatie. Nice!