Tips voor hete wintersex

wintersex

In de zomer is de sex luchtig en het liefst zo koel mogelijk. Voor winterse sex heb je net even een andere aanpak nodig. Het liefst duik je samen onder drie dekbedden en kom je er niet meer onderuit, niet eens voor een vrijpartij. Ook dat nodige thermo-ondergoed is niet heel uitnodigend voor een wilde nacht. Weten hoe je toch voor een hete nacht kan zorgen tijdens de bibber koude winterdagen? 6 goede tips voor hete wintersex!

Elektrisch deken

Nee, sexy klinkt het niet. Maar handig is het wel. In een kille, koude kamer sexen is een nachtmerrie. Jezelf en je lover inbakeren onder drie lagen dekens is een optie, maar zodra je gaat bewegen komt er koude lucht onder. Brrr… Met een elektrisch deken worden jullie extra verwarmd.

Platte standjes

Warmte verspreidt beter tussen naakte lichamen. Ga daarom voor standjes waarbij je zoveel mogelijk lichamelijk contact hebt. Missionaris, lazy doggy en omgekeerde missionaris (vrouw op haar knieën bovenop) zijn goede voorbeelden.

Warm bad

Lekker logisch natuurlijk. Laat het bad vollopen met heel warm water, zodat het ook de ruimte verwarmt. Steek kaarsen aan (ook voor de warmte!) én het is ook nog eens romantisch.

Verwarmende olie

Niets beter dan een lekkere massage terwijl het buiten koud en guur is. Masseer elkaar om de beurt met verwarmende massageolie.

Outfit

Het najaar is dé tijd voor sexy outfitjes. Sexy Santa, anyone? Paradeer de slaapkamer in een warm wollig Santa-pakje en maak hem gek met één van deze voorspel ideeën van LotteLust. Dan wordt het vanzelf heet!

Peek-a-boo

Gek idee: houd je kleren aan. Tenminste voor een gedeelte. Je kunt gewoon er warm door blijven. Een panty of slipje met een open kruis is een goeie. Én het is ook nog eens superkinky!

Beeld: iStock

LotteLust is een online magazine waar onderwerpen als standjes, pijpen en porno aan de orde van de dag zijn. Alles wordt besproken op een classy, herkenbare manier, maar wel met een dikke kinky knipoog of course. Want: sex is leuk! En dat is waar LotteLust voor staat.