Vibrator met vleugeltjes: zou jij ‘m gebruiken?

vibrator

In de tweede aflevering van Viva’s Toy Stories een knalroze vibrator die je zou moeten doen fladderen van extase…

De reacties op de kleur van deze vrolijke jongen zijn wisselend. Van onze panelleden vindt de een ‘m afstotelijk terwijl de ander het juist mooi vindt. Het mannelijke panellid omschrijft dit speeltje als ‘rocket science’ maar de vrouwen zijn enthousiast over de vorm, de grootte en het materiaal. Bekijk de reacties snel in het filmpje!

Multitasken?
De meeste vrouwen komen het makkelijkst tot een orgasme door clitorale stimulatie. Maar met een vibrator met meerdere functies die je tegelijkertijd op verschillende plekken prikkelt, kun je tot een nog heftiger hoogtepunt komen. Dat is vergelijkbaar met sex waarbij je bijvoorbeeld zowel oraal als vaginaal bevredigd wordt. Of waarbij je geniet van penetratie en het stimuleren van je clitoris. Het is dan ook niet voor niets dat vibrators die kunnen multitasken onder vrouwen heel populair zijn.

You give me butterflies
Deze vibrator is er een die je op meerdere plekken stimuleert. De schacht, gemaakt van een zacht materiaal, draait rondjes terwijl het vlindertje tegelijkertijd tegen je clitoris trilt. De rondingen in de schacht zijn ideaal voor het masseren van je schaamlippen. Het speeltje is waterdicht dus ook fijne verwennerij onder de douche…

vibrator