Vibrerend ei: iets voor jou?

vibrerend ei

In de derde aflevering van ‘Viva’s Toy Stories’ een vibrerend ei. Wat vindt ons panel van dit sexspeeltje met afstandsbediening?

De reacties op dit speeltje zijn van zowel de vrouwen als de man enthousiast: ‘Leuk voor een verjaardag of in de kroeg ofzo’. De panelleden vinden het vooral een grappig idee dat het ei op afstand bestuurbaar is. De trillingen van het vibrerende ei worden door sommige dames wel als heftig ervaren. ‘Ik zou me helemaal doodschrikken, denk ik,’ zegt een van de vrouwen, ‘Maar het is wel spannend.’ Bekijk snel het complete filmpje!

Out of control

Zo’n vibrerend eitje is een ideaal speeltje voor een voorspel met je partner. Als je houdt van deze vibraties en trillingen natuurlijk. Breng het eitje vaginaal in en laat je liefje je van een afstandje prikkelen en misschien wel tot grote hoogten brengen. Het idee dat je zelf geen invloed hebt op het moment van vibratie en de heftigheid kan al heel opwindend werken. Zodra je op de knop op de afstandsbediening drukt, gaat het vibrerende ei over op een ander standje. Er zijn drie verschillende snelheden, drie pulserende variaties en een climaxmodus om tot een heftig orgasme te komen.

vibrerend ei