VIVA test: de magic massager!

Heb je behoefte aan wat extra heat tussen de lakens, maar zie je door alle Tarzans het bos niet meer? Geen zorgen! VIVA test regelmatig een speeltje en laat weten wat de moeite van ’t bestellen waard is.

Wat: Magic Massager van Pabo.
Prijs: € 69,99
Waar: via Pabo.nl.

Eerste indruk
Mijn God, wat is dít?! Het is een groot, knuppelachtig apparaat dat nog het meeste weg heeft van een karaoke-microfoon. Dit joekel van een ding is toch in hemelsnaam niet voor inwendig gebruik hè?!
Wat belooft het?
‘Deze super-de-luxe stimulator werd speciaal ontwikkeld voor vrouwen die moeilijk tot een orgasme komen. De speciaal gevormde kop prikkelt de clitoris en het geheel is verstelbaar, zodat je zelf kunt bepalen wat je het lekkerste vindt,’ aldus Pabo op haar site.
Wat doet het?
Het grote ronde ding trilt, de steel niet. Het werkt simpel: richt de XL-sambabal down under op strategische plekken – uitwendig! – en voilà: enkeltje hoogtepunt. Je zou denken dat het vrij pompeuze apparaat een soort wrecking ball is, maar dat is niet zo. De trilling is subtiel, het geluid zoemt beschaafd en het materiaal is glad. Maar waarom moet het eigenlijk zo ongezellig groot zijn? Misschien omdat je er ook je gespannen nekpartij mee kunt masseren? Voor dat doeleinde steek je ’m als een badborstel achter je schouderbladen. Het schijnt dat de Magic Massager een favoriet speeltje was van Samantha uit ‘Sex and the city’. Omdat we aan haar expertise niet twijfelen, waren onze verwachtingen hooggespannen. Het kon haast niet anders dan dat het een beetje zou tegenvallen.

Eindoordeel: ♥ ♥ ♥

♥ Mwuah
♥ ♥ Oja
♥ ♥ ♥ Jaaa
♥ ♥ ♥ ♥ JA! JA!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Oh. My. God.

© beeld: Shutterstock