We-vibe: sexspeeltje voor twee

we-vibe

Wil je samen met je partner een sexspeeltje gebruiken? Zo introduceer je een toy in de slaapkamer…

In de vijfde aflevering van Viva’s Toy Stories bekijkt ons panel de We-vibe, een vibo voor twee. Het kleine paarse speeltje roept wat verwarring op: hoe werkt dit? ‘Is ‘ie niet voor twee gaten tegelijk?’, vraagt een van de vrouwen zich af. Na een korte toelichting valt het kwartje en zijn de reacties enthousiast. ‘Dat is wel echt ultiem, met een afstandsbediening,’ zegt het mannelijke panellid. Wil je weten wat het panel er nog meer over te vertellen heeft? Bekijk snel het filmpje!

Toys for boys
Zo’n speeltje voor twee kan een fijn experiment zijn, maar hoe stel je zoiets voor aan je vent? Mannen voelen zich toch bedreigd door zo’n genotsknots? Guess again. Uit onderzoek is gebleken dat dit niet het geval is. Als je vriend weet dat je zelf wel eens een speeltje gebruikt, zou je hem tijdens de sex kunnen vragen jou ermee te stimuleren. Geef in een gesprek over sex aan dat je het leuk zou vinden om eens iets anders uit te proberen of misschien wel om hem op deze manier controle over jou te geven. Mannen zijn goed met een afstandsbediening, niet waar? Ook leuk: samen shoppen voor een speeltje. Plezier gegarandeerd!

Hoe gebruik je de We-vibe?
Breng wat glijmiddel aan op het dunste uiteinde en zet de We-vibe op het standje dat je lekker vindt. Breng het speeltje vervolgens in. Je partner kan met de afstandsbediening – of vanuit de app op zijn telefoon – de trilstandjes van het speeltje veranderen. Zodra je de juiste vibratie gevonden hebt, is het tijd voor je vent om je te penetreren en samen te viben…

we-vibe

Beeld: 123RF