Zo krijg je het beste orgasme

beste orgasme

Lekker klaarkomen, wie wil dat nou niet? Dit zijn de tips & tricks voor het beste orgasme.

Een happy ending tussen de lakens is niet vanzelfsprekend. Zo’n 75% van de vrouwen komt niet klaar van enkel penetratie. En er wordt geschat dat tien tot vijftien procent van de vrouwen nooit klaarkomt. Daarnaast faken zowel mannen als vrouwen orgasmes: 67% procent van de vrouwen tegenover 28% van de mannen. Faken is not the way to go als je tot een climax wil komen, maar wat dan wel?

Self service
Een slimme meid is op een orgasme voorbereid. Klaarkomen is voor de meeste vrouwen makkelijker als ze het met zichzelf doen. Logisch want het is dan minder lastig om de focus op jezelf te houden. Masturberen is de beste manier om te ontdekken wat je nodig hebt om klaar te komen. Voel je niet ongemakkelijk over zelfbevrediging en ontdek je lekkerste plekje.

Voorspel is een must
De gemiddelde vrouw heeft 10 tot 20 minuten nodig om tot een orgasme te komen, terwijl mannen al klaar zijn om te ejaculeren binnen de helft van die tijd. Of je nu aan partnersex of solosex doet, een hoogtepunt ligt alleen in het verschiet als je mentaal in de mood bent. Ook bij masturberen is voorspel een trigger voor een goed orgasme. Word je geil van fantaseren, raak je geprikkeld van porno, een erotisch boek of vind je je mojo als je bepaalde muziek opzet?

It’s all over your body
Als je mentaal opgewonden bent, is het zaak je lijf te stimuleren. Duik niet meteen op je clit. Strelingen van je oren, je nek, de binnenkant van je dijen, je billen, wat vind je lekker? Vergeet ook je voeten niet. Uit Nederlands onderzoek is gebleken dat vrouwen met warme voeten 30% meer kans hebben op een orgasme. Laat je partner je masseren als je het met zijn tweetjes doet. Ook je borsten en tepels verdienen de royal treatment. Sommige vrouwen kunnen hier al een orgasme door krijgen.

Glijerij
Ladies, gebruik glijmiddel. Als je vagina niet nat wordt, betekent dit niet dat je niet opgewonden bent. De pil, hormonen en stress hebben allemaal invloed op je vochtbalans down under. Uit een onderzoek bleek dat 50% van de vrouwen die glijmiddel gebruikt makkelijker klaar komt.

Fuck de routine
Ga voor je beste orgasme ever voor veel afwisseling in standjes, maar ook voor variatie bij orale, vaginale, clitorale of anale stimulatie. Er zijn verschillende soorten orgasmes maar spelen met de clit geeft wel de grootste orgasmekans. Wrijven, kloppen, masseren, duwen, leef je uit. Sex met je liefje? Wees niet bang om een sexspeeltje erbij te pakken als je op die manier makkelijker klaarkomt. En blijf je clitoris stimuleren tijdens de penetratie. Last but not least: maak geluid, dat wakkert de sexuele energie in je lijf alleen maar aan. Ohhhhh, ahhhh…. Jaaaaaaaaaa!

Beeld: 123RF