Aap boven aap

Met € 3,50 korting p.p. naar Apenheul

Herinner je je Amos nog, de orang-oetan uit Apenheul die vrouwtje Sandy het hof probeert te maken? Hij blijkt niet de enige man in het park die een hoge borst opzet: ook de gorilla’s en bonobo’s doen hun ding op liefdesgebied. Check ze zelf in Apenheul, nu mét VIVA-korting.

Oranje boven
Ook benieuwd hoe het Amos vergaat op zijn our d’amour? De oranje adonis uit Apenheul is getransformeerd tot enorme spierbundel met lange lokken. En gunde Sandy hem eerst geen blik waardig, nu hangt ze aan Amos’ lippen. Ze houdt hem strak in het vizier. Bij Apenheul hebben ze de zwangerschapstest – gewoon een Clearblue’tje van de drogist – dus al klaarliggen. Wat Amos dan doet, mocht het zo ver zijn? Die slingert weer verder, want zijn taak zit erop. Op jacht naar een nieuw vrouwtje, terwijl zijn ex voor de kleintjes zorgt.

De man met de harem
Herken je jezelf niet zo in Amos en Sandy? Misschien ben je meer van de gorillatypjes. De negentienjarige zilverrug Jambo heeft duidelijk graag de touwtjes in handen: met zijn vrouwenharem en acht nakomelingen om zich heen is hij de bink van het park. De droom van elke man, horen we je denken, maar lapzwansen is er heus niet bij. Jambo is namelijk verantwoordelijk voor de bescherming van al zijn vrouwen en kinderen en gaat voor ze door het vuur. Grote vent, klein hartje, dus.

Bonobo’s in the bush
Prefereer je wat minder testosteron, dan voel je je ongetwijfeld thuis bij de bonobo’s. Want voor mannetje Bolombo zijn de rollen precies omgedraaid. Bij bonobo’s hebben vrouwen het hoogste woord en bepalen zij wat er gebeurt en met wie, wanneer en hoe. Is er een conflict? Make love, not war is hun motto, en dus wordt een potje rollebollen gezien als dé oplossing voor een ruzie. O ja, en dan maakt het niet uit of dat specifiek tussen mannen en vrouwen is: bonobo’s zijn de bekrompenste niet.

Grijp die apenkorting
De bewoners van Apenheul in het echtzien? Op apenheul.nl/viva krijg je € 3,50 korting per persoon op de entreeprijs (maximaal 5 personen): je betaalt geen € 19,50 maar € 16. Bestellen kan t/m 2 mei 2013 en de kaarten zijn geldig van 17 april t/m 14 juli 2013. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen en e-tickets zijn niet inwisselbaar voor geld.
© Beeld: Apenheul