De beste Black Friday & Cyber Monday kortingen

» Alle Black Friday deals | Klik hier «

Het is vandaag Black Friday! Voor veel Amerikanen betekent dat extreme superdeals. De dag na Thanksgiving wordt in de winkels namelijk altijd gevierd met extreme hoge kortingen tot wel 80%. Veel elektronica en mode worden tegen absolute bodemprijzen verkocht. Ook in Nederland wordt Black Friday geïntroduceerd door diverse winkels, en met succes! Zelfs zo erg dat sommige elektronicazaken in Nederland hun deuren al vroeg openen. Bij VIVA hebben wij onze vrienden van e-Kortingscode gevraagd om de beste Black Friday deals te verzamelen die online te vinden zijn. Wees er snel bij OP = OP!

Cadeaus met megavoordeel

Handig zo vlak voor pakjesavond en kerst zijn de acties die je kunt vinden op cadeaus. Zo kan jij al cadeautjes kopen met megavoordeel. Bij Douglas krijg je bijvoorbeeld 25% korting op alles in de online shop, of scoor wenskaarten bij Greetz met de 35%-kortingscode. Een topcadeau voor zowel hem of haar zijn de sokken of ondergoed van Happy Socks met kortingen tot 40% + gratis verzending.

» Alle Cadeaudeals | Klik hier «

Fashion topkortingen

In diverse online modewinkels vind je 20%, 30% oplopend tot 50% korting. Zo kan je profiteren van nieuwe winterkleding of mooi kleding voor de feestdagen met heel veel voordeel. Dit weekend is de tijd om nieuwe producten aan te schaffen en te profiteren van Black Friday & Cyber Monday. Winkels die vandaag scherpe deals hebben zijn bijvoorbeeld: Hunkemöller, Adidas, Modemusthaves, Marlies Dekkers, Nike en Schuurman Schoenen. Of ga je toch liever voor Ray-Ban met kortingen tot 30%?

» Alle Fashiondeals | Klik hier «

De beste traveldeals

Ook zijn er diverse online reisbureaus die goede deals voor jou hebben geregeld tijdens het Cyber Weekend. Zo kan je profiteren van 60% actie + 10% kortingscode bij Hotels.com en heeft Expedia kortingscodes beschikbaar gesteld van 12% of €85,-. Dus ben je nog van plan om een weekend weg te gaan of een reis te boeken komende periode? Doe het dan dit weekend en profiteer van de beste traveldeals.

» Alle Traveldeals | Klik hier «

Meer Black Friday en Cyber Monday deals

Tijdens Black Friday & Cyber Monday zijn er meer dan 500 topdeals beschikbaar op e-Kortingscode.nl. Zo kan je profiteren van een Hema kortingscode voor 15% of tot 90% korting op elektronica bij Dennis Deal. Partijen als Bol.com & Zalando hebben ook megakortingen beschikbaar deze dagen, dit mag je ook echt niet missen. Dit weekend vind je vanaf vrijdag de beste Black Friday deals in 1 overzicht, en alleen op maandag vind je ook Cyber Monday deals in 1 overzicht.

TIP: wacht niet te lang, niet alle online winkels doen aan Cyber Monday

Black Friday -> Cyber Weekend -> Cyber Monday

Deze vrijdag tot en met maandag worden er extreme kortingen weggegeven door heel veel online webwinkels. Het begint met Black Friday, hier doen echt heel veel partijen aan mee. Dan zijn er een aantal partijen die een leuke korting op een speciale productgroep geven op de zaterdag en zondag die volgt, ook wel Cyber Weekend genoemd. Het grote slotstuk is maandag, dan is het Cyber Monday, dit is de vrijdag voor de online winkels. Hier zal je dan ook zien dat niet alle partijen aan meedoen, meeste online partijen gooien er hier nog echt een mooie deal in. Op de button hieronder vind je op maandag absolute topkortingen:

» Alle Cyber Monday deals | Klik hier «