Driedaagse Fashion Trip

Mode Biënnale Arnhem + 2 overnachtingen voor € 113 p.p.

Het is weer eens wat anders dan met je vriendinnen naar de sauna of een high tea: neem ze mee naar de wereldberoemde Mode Biënnale in Arnhem. Met dit VIVA- arrangement ga je naar de hoofdexpositie ‘Fetishism in Fashion’. Bovendien logeren jullie twee nachten in een luxe hotel.                       

MºBA
Dat mode meer is dan ‘even wat aantrekken’, weten ze bij de toonaangevende Mode Biënnale als geen ander. Dus schijnen ze elke twee jaar hun licht op alles wat met mode en lifestyle te maken heeft. Concreet: je kunt er naar tentoonstellingen, modeshows, films, workshops en symposia. En omdat Arnhem en omgeving zo mooi zijn, is het zonde om meteen naar huis te gaan. Dus fiksten we twee overnachtingen in Bilderberg Hotel Wolfheze, midden in de natuur. Vanuit het hotel ben je in een kwartier in hartje Arnhem. Ga je in het weekend? Tijdens de Mode Biënnale is het elke week koopzondag. Kun je meteen je net opgedane kennis in praktijk brengen: speuren in vintage shops, hoedjes passen in het Modekwartier of topstukken van jonge designers scoren in Het Eiland.

Dit krijg je
• 2x overnachting in Bilderberg Hotel Wolfheze****
• 2x uitgebreid ontbijtbuffet • 1x lunch (op dag van aankomst)
• 1x MºBA PASS: toegang tot de hoofdexpositie en aanvullende exposities, ontvangst met koffie en een Food Fetish  Surprise
• gebruik van zwembad en sauna • gratis parkeren bij het hotel

MºBA INFº
De hoofdexpositie ‘Fetishism in Fashion’ vindt plaats in MºBA Centraal, Kortestraat 16, Arnhem. Het gebouw is zeven dagen per Fashion MODE BIËNNALE ARNHEM + 2 OVERNACHTINGEN VOOR € 113 P.P. week geopend van 11 uur tot 18 uur, op donderdag tot 21 uur.

Wat kost dat?
Het arrangement kost € 113 p.p. o.b.v. een tweepersoonskamer. Reserveringskosten bedragen € 9,95 per boeking. Toeslag alleengebruik is op aanvraag. Toeristenbelasting bedraagt € 2,50 p.p.p.n. Geldig van 8 juni t/m 21 juli 2013.

Boeken
Reserveren kan bij Marrea hotelarrangementen via 0571-27 77 44 of marrea.nl.