Duik down under in Maastricht

Maastricht

3 dagen Maastricht voor € 89 per persoon

Down under, in ons eigen zwoele zuiden, waan je je in een handvol buitenlanden tegelijk: fijne restaurants die je in de hipste Parijse wijken verwacht, prachtige oude gebouwen als in Italiaanse steden en boetiekjes waar ze in Londen en Kopenhagen hun vingers bij aflikken. En hadden we dat prachtige Vrijthof met z’n superterrassen al genoemd? Kortom: Maastricht is the place to be.

Waar slaap je?
Je verblijft in Golden Tulip Apple Park Hotel****, een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan bruisend Maastricht. We hebben er een designkamer voor je geregeld met alles erop en eraan: gratis wifi, pay-tv, kluisje, extra lange bedden, de mogelijkheid om koffie en thee te zetten, en een föhn. Verder heb je de beschikking over een badkamer met ligbad en toilet.

Dit krijg je
• 2x overnachting Golden Tulip Apple Park Hotel**** in een designkamer
• 2x uitgebreid ontbijtbuffet
• 1x dagschotel in Dreamz, restaurant & bar (excl. drankjes)
• Teazone Special: thee of koffie met huisgebak bij Teazone Maastricht
• Stadsgids & plattegrond
• Gratis wifi

Wat kost dat?
VIVA-lezeressen betalen € 89 p.p. o.b.v. twee personen per kamer. De prijs is excl. toeristenbelasting en servicekosten van € 5,55 p.p.p.n. De reserveringskosten bedragen € 7,50 per reservering. De aanbieding is geldig tot en met 31 maart 2014.

Ja, ik ga!
Boeken kan via de website goedverblijf.nl/viva2808 of telefoonnummer 085-4899019. Vermeld daarbij dat het gaat om de VIVA lezersaanbieding.

© Beeld: goedverblijf.nl, Hugo Thomassen