Gouden bergen

3 dagen Bergen vanaf € 89 per persoon

Aparte winkeltjes, gezellige terrassen en musea waar je u tegen zegt: in het Noord-Hollandse Bergen hoef je je niet te vervelen. De duinrijke omgeving verken je op een scooter of elektrische fiets, die je bij het hotel huurt. En wil je toch een dagje wat anders, check dan de shops en hofjes van buurstad Alkmaar.

Waar slaap je?
Je verblijft in het sfeervolle Fletcher Hotel-Restaurant Marijke****, midden in het centrum van Bergen. Op je kamer heb je televisie, telefoon, een bureau en een badkamer met douche, toilet en föhn. Ook heeft het hotel een eigen restaurant en bar, en in de zomer drink je je wijntjes op het zonnige terras.

Dit krijg je
• 2x overnachting
• 2x uitgebreid ontbijtbuffet
• 1 dag fietsverhuur
• entreekaartje Zee Museum in Bergen aan Zee
• gratis wifi in het hotel

Wat kost dat?
Dit arrangement kost € 89 p.p. en is te boeken t/m 31 oktober 2013 (€ 5 toeslag op vrijdag en zaterdag p.p.p.n.). Van 15 juli t/m 31 augustus 2013 betaal je € 99 p.p. (€ 10 toeslag op vrijdag en zaterdag p.p.p.n.). De reserveringskosten zijn € 12,50 per boeking en de prijs is exclusief toeristenbelasting. Deze aanbieding is dagelijks te boeken en geldt op basis van minimaal 2 personen.

Ja , ik ga!
Reserveren kan via zoweg.nl/viva of telefoonnummer 0900-23596934 (€ 0,25 p/min.). Vermeld dat het gaat om de VIVA Bergen-aanbieding.