Gratis met VIVA naar de film!

Een Indiase feelgoodfilm over liefde uit onverwachte hoek: dat is ‘The Lunchbox’. Nieuwsgierig? We mogen 264 x 2 kaartjes weggeven voor de exclusieve VIVA-voorpremière.

Om wat meer pit aan haar huwelijk te geven, maakt huisvrouw Ila op advies van haar buurvrouw superlekkere hapjes voor de lunchbox van haar echtgenoot. Maar door een fout belandt de complete lunch op het bureau van de eenzame kantoormedewerker Saajan (Irrfan Kahn, bekend van ‘Slumdog millionaire’ en ‘Life of Pi’). Als Ila dat ontdekt, stopt ze de volgende keer een briefje in de trommel. Het is het begin van een lange lunchbox-correspondentie, die de twee gebruiken om hun hart te luchten. En daar komt natuurlijk iets moois uit voort.

viva

Waar & wanneer
De voorpremière vindt plaats op zondag 8 december in:

Stad                       Bioscoop             Start                      Code
Rotterdam              Lantaren-Venster  10:30 uur                01
Nijmegen                LUX                       12:00 uur               02
Utrecht                   ’t Hoogt                  10:30 uur               03
Amsterdam            Cinecenter             11:00 uur               04
Zwolle                    Fraterhuis              11:15 uur               05

Zo win je kaarten
Bel voor 7 december naar 0909-5050394 (€ 0,80 perminuut) en kies de code van de bioscoop waar je de film wilt zien. Let op: je krijgt per sms een bevestiging (€ 1,50 p.o.b.) dit is het entreebewijs waarmee je een half uur voordat de film begint de zaal in kunt. Alle winnaars krijgen twee kaartjes. ‘The Lunchbox’ draait vanaf 12 december in de Nederlandse bioscopen. Kijk voor meer informatie op facebook.com/TheLunchboxNL.

Geen sms ontvangen? Het kan zijn dat je onvoldoende beltegoed hebt op je telefoon of dat je telefoon zo is ingesteld dat betaalde diensten zijn geblokkeerd. Om het sms’je te ontvangen, moeten de instellingen dan gewijzigd worden. Neem hiervoor contact op metje operator. Nog niet? Laat ’t dan aan ons weten via actie@viva.nl.

© Beeld: Filminc