Hip Brussel

geen

Er was een tijd dat Antwerpen het won qua populariteit, maar grote zus Brussel staat nu minstens zo hoog op de hipmeter. Lees: jonge ontwerpers, toffe cafés en te gekke boetiekjes. Ontdek je de stad via VIVA, dan slaap je in een van de meest trendy hotels ter wereld.

De VIVA-aanbieding

Dit krijg je
– 2 x overnachting in Hotel BLOOM!
– 2 x ontbijtbuffet
– glas Cava in loungebar SMOODS
– late check-out om 18 uur
– stadsplattegrond
– gebruik van wifi in het hotel

Trendy slapen dus
Hotel BLOOM!**** staat dertiende op de lijst van de meest trendy hotels ter wereld en ligt op ongeveer vijftien minuten lopen van de Grote Markt. Het hotel is übermodern ingericht. In alle kamers, die minimaal 30 m2 groot zijn, vind je heerlijke relaxstoelen. Daarnaast heeft elke kamer een extra grote tv en een koelkast. Handig: voor de deur vind je het metro-, tram- en busstation.

Meer informatie over de kamers vind je op Hotel BLOOM!

Wat kost dat?
VIVA-lezeressen betalen slechts € 62,50 per persoon (o.b.v. 2 volwassenen per kamer). Wil je een nacht extra boeken? Dit kan voor € 30 per persoon per nacht. Voor slechts € 15 per kamer boek je een upgrade naar een suite. Deze prijs is exclusief € 5,95 toeristenbelasting (per kamer per nacht).

Ja, ik ga
Mail naar book@hotelbloom.com of bel met 0032 – 22206905 o.v.v. VIVA Brussel-aanbieding. Dit arrangement is dagelijks geldig van 25 juli t/m 9 september 2012. Van 10 september t/m 31 december 2012 kun je alleen boeken voor vrijdag t/m zondag.

Brusselse hoogtepuntjes
– Een goeie shopspot is de Antoine Dansaertstraat. Je vindt er boetieks, vintage, designers en ander leuks. Duik rond theetijd ook even binnen bij A.M. Sweet, een straatje verderop. De naam zegt het al: zoetheid in een leuk pandje.
Restaurant Belga Queen is een begrip: het zit in een eeuwenoud bankgebouw en is ingericht met verstand van smaak. De gerechten zijn traditioneel Belgisch en in de voormalige safe in de kelder huist nu een club. Of je duikt de bar in en kiest uit meer dan vijfhonderd verschillende biertjes. Vergeet alleen je spaarvarken niet.
– Huur een fiets. Je kunt een toer boeken, op thema, maar zelf je weg vinden kan ook. Fietsen met een gids doe je er in het weekend, omdat het verkeer door de week behoorlijk druk kan zijn.

© Beeld: Hotel BLOOM!