Kindersurprise

€ 3,50 p.p. korting bij Apenheul

Als je er al niet was geweest, is het nu écht tijd om Apenheul te bezoeken. Want door een fikse babyboom kun je je deze zomer al ooh-end en aah-end vergapen aan jongewolapen, ringstaartmaki’s en doodshoofdapen.

M’n rug op
Is er weer een baby geboren, dan gaat die zo snel mogelijk met ma
mee naar buiten. Het verkennen gaat ook in de natuur namelijk snel van start, weliswaar chillend op moeders rug. Kun je geen genoeg krijgen van baby’s, check dan vooral de doodshoofdaapjes. Niet alleen zijn er daar heel wat kleintjes bijgekomen, maar je ziet ze ook van heel dichtbij: ze lopen los tussen de bezoekers door. En ook bij de gorilla’s stelen de mini’s de show, met tikkertje spelen, borstroffelen – of een poging tot – en heel veel stoeien. Maar alle babymanie ten spijt; orangoetan Sandy laat zich nog niet gek maken. Terwijl haar pubermeiden al op eigen benen staan en er dus best weer tijd is voor nieuwe aanwas, neemt Sandy liever een moment voor zichzelf. Niet gek, als je bedenkt dat haar oude verblijf compleet is gepimpt. Fenomenale uitkijkpunten, een loungeplek in de zon, terras met uitzicht op het eiland: knappe kop die Sandy hier weg weet te lokken. Amos, misschien?

Spot en doe
Uitje met kinderen gepland? Kom in juli naar de orang-oetanweken in Apenheul. Kinderen kunnen dan  voor € 10 naar binnen (wel snel zijn, de kortingskaartjes zijn beperkt en alleen te koop via apenheul.nl) en zijn de hele middag zoet met het gratis spot- en doeboek. Daarnaast is het palendorp Dajak Farm ingericht als speelterrein, mét speciale Playmobil- hutten. Pal naast het terras, dus een mooi moment voor jou om even bij te komen in de zon. Meer info: apenheul.nl.

Op naar Apenheul
Bestel kaartjes via apenheul.nl/viva en je krijgt € 3,50 korting p.p. (max 5 personen) op een toegangsbewijs. Je betaalt dus geen € 19,50, maar € 16. Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar betaal je geen € 17,50, maar € 14. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis door. Bestellen kan t/m 9 augustus
2013, de kaarten zijn geldig van 17 juli t/m 27 oktober 2013. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen en e-tickets zijn niet inwisselbaar voor geld.

De grote apentest
Op apenheul.nl/apentest kom je erachter welke aap in jou huist, van oermoeder Sandy tot socialite Tjonge. Weet je meteen waar je straks heen moet rennen om je evenbeeld in actie te zien.

© Beeld: Apenheul