Met korting naar Share a Perfect Day!

Share a Perfect Day Hilvarenbeek

Lezersaanbieding

Zin in de ultieme vriendinnendag? Even geen werk of andere verplichtingen aan je hoofd, maar lekker bijkletsen, shoppen en genieten van te gekke optredens? Share a Perfect Day biedt jou en je vriendinnen een onvergetelijk dagje uit! Je gaat zonder twijfel naar huis met een hoofd vol nieuwe herinneringen, waarvan je nog lang kunt nagenieten. Kijk voor meer informatie en om meteen kaarten te bestellen op shareaperfectday.nl.

Workshop Macramé
Marcramé = hot. Leer de knooptechniek zelf en maak gebruik van gerecycled materiaal. Na deze workshop van Colours of Life maak jij die mooie plantenhanger, mand of tas gewoon zelf.

Kensington
Van Moskou tot Jakarta en van Singapore tot Budapest, Kensington verovert de wereld. Tijdens Share a Perfect Day zijn de mannen weer even terug op Hollandse bodem om jou mee te nemen op hun muzikale reis. Geniet van hits als War, Sorry en Do I Ever en vergeet even alles om je heen.

Bestel hier je kaarten!

DI-RECT
Al vijftien jaar zijn de mannen van DI-RECT een muzikale sensatie. Zodra zij hun eerste noten spelen, verdwijnt de rest van de wereld. Niet alleen times are changing, bij het zien van DI-RECT op het podium van Share a Perfect Day verandert er ook wat in jou. Want of je nou fan bent of niet: dit wordt een optreden om nooit te vergeten!

Bestel je kaarten online
Laat je samen met je vriendinnen verrassen door een unieke mix van food & drinks, lifestyle inspiratie, optredens van (inter)nationale topartiesten, DJ’s, workshops en proeverijtjes. Een dagkaart kost €25,- en bestel je heel eenvoudig via www.shareaperfectday.nl. In de pre-sale koop je een ticket voor €20.