Op naar het Noorderlicht

Magisch is het, volgens de happy few die de mazzel hadden het te aanschouwen. Een fenomeen dat je minstens eens in je leven gezien moet hebben. En dus stond het noorderlicht hoog op de bucketlist van VIVA’s Patricia. Zij ging voor VIVA naar Lapland.

Zelf het Noordelicht aanschouwen? Dat kan! Boek deze toffe vakantie al vanaf 8 dagen vanaf € 890 p.p.

Met deze reis logeer je in Saariselkä, een sprookjesachtig dorp tussen de heuvels. In je boomstamappartement voelt het alsof je in de wildernis zit. Maar ondertussen heb je alle faciliteiten (privésauna! buurtkroeg!) binnen handbereik.

Waar slaap je?
De authentieke Riekonraito-appartementen zijn op traditionele wijze opgetrokken uit boomstammen. Ze beschikken over een woonkamer met open haard, keuken, slaapkamer voor twee personen en open loft waar ook nog twee personen kunnen overnachten. In de badkamer zitten een douche en een privésauna. In de buurt van je appartement vind je een restaurant en café.

Dit krijg je:
• 7x overnachting op basis van logies
• rechtstreekse retourvlucht vanaf Amsterdam met transavia.com naar Lapland
• retourtransfer luchthaven-accommodatie
• introductie sneeuwscootersafari met twee personen per scooter
• gebruik thermo-overall, winterlaarzen, sokken en handschoenen tijdens het gehele verblijf
• beddengoed, handdoeken verbruik water en elektriciteit en eindschoonmaak

Wat kost dat?
Het arrangement is te boeken vanaf € 890 p.p. o.b.v. twee personen. De prijs is excl. Boekingskosten (€ 27 per boeking) en een bijdrage van € 2,50 voor het calamiteitenfonds

Ja, ik ga
Reserveren kan via (035) 6990322 of via lapland.nl/viva. Vermeld dat het gaat om VIVA’s Lapland-aanbieding. Vertrek van 19 januari t/m 16 maart 2014.

Extra! Gratis op noorderlicht-excursie
Boek je nu via VIVA een Laplandreis, dan kun je gratis deelnemen aan een noorderlicht-excursie(normale prijs: € 74,10 p.p.). Per minibus word je naar een iglo-dorp in het bos gebracht, waar je het noorderlichtspektakel kunt bekijken. Gezellig bij het kampvuur, met een hapje en een drankje erbij.

© Beeld: Patricia van den Broek, Voigt