Portugal Por Favor!

geen

Portugal is meer dan zon, zee en strand: het wemelt er ook van de pittoreske stadjes, ruige bergen en, jawel, wijngaarden waar je de échte port kunt proeven. Hoe kun je dat beter ontdekken dan vanuit je eigen huurauto?

 

Het gaat om een 8-daagse rondreis door het noorden van Portugal. Je begint je reis in de Minho-streek, de groenste regio van het land. Vervolgens rij je door naar Montesinho om je trip te eindigen in de wijngaarden van de Dourovallei.

VIVA-AANBIEDING

Hier slaap je
Je logeert in kleine B&B’s in een landelijke omgeving en met eigen zwembad (o.b.v. logies en ontbijt). Alle kamers zijn sfeervol ingericht met een mix van klassiek en modern.

Dit krijg je
➜ retourvlucht rechtstreeks van Amsterdam naar Porto met transavia.com (inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag)
➜ huurauto gedurende 8 dagen (type: Volkswagen Polo of gelijkwaardig)
➜ 2x overnachting in Casa de Alfena
➜ 2x overnachting in Hotel Rural Casas Novas
➜ 3x overnachting in Quinta do Portal
➜ bij vertrek in april, mei en juni 2013 een gratis driegangendiner met een bijpassend wijnarrangement bij je verblijf in Quinta do Portal (t.w.v. € 80 voor 2 personen)
➜ rondleiding goudmuseum in Travassos
➜ rondleiding en proeverij bij wijngaard Quinta do Portal
➜ reisgids en wegenkaart van Portugal
➜ informatiepakket met reistips en uitgebreide routekaart

Wat kost het?
VIVA-lezers betalen vanaf € 745 p.p. voor deze 8-daagse rondreis door Noord-Portugal (inclusief vlucht en huurauto). De prijs is exclusief reserveringskosten (€ 27 per boeking) en een calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking).

Ja, ik ga!
Boeken kan via voigt-travel.nl/viva of bel met 035-6990322. Vermeld hierbij dat het gaat om VIVA’s Noord-Portugalaanbieding. Aankomst en vertrek van dit arrangement is mogelijk in de periode van 1 april t/m 24 juni 2013.

© Beeld: voigt-travel, istock