Wil je zien: Jim Bakkum showt afgetraind lichaam

Jim Bakkum

Jim Bakkum heeft de afgelopen tijd heel wat uurtjes lopen zweten in de sportschool. De acteur is bezig met opnames voor de tweede strippersfilm van Onze Jongens, maar daarvoor moest hij wel een afgetraind lichaam hebben. En dat heeft ‘ie hoor!

Lees ook: Jim Bakkum deelt belangrijke boodschap na geboorte derde kindje

Showen

‘Bij mijn personage Jorrit in Onze jongens draait alles om het showen van zijn lichaam. Te gek om te spelen, maar ikzelf ben verre van het showen. Deze voor-en-na-foto deel ik dan ook niet om te pronken met mijn lichaam, maar om te laten zien wat een tijd lang consistentie in training en voeding kunnen doen. Om eventueel anderen te inspireren’, schrijft de 31-jarige acteur bij zijn foto op Instagram.

Jim zit ook lekkerder in zijn vel. ‘Wat training en voeding doen voor je hele ‘zijn’ is bizar. Mijn ogen staan helderder, mijn humeur is beter, mijn huid is beter, mijn lichaam is strakker, voel me energieker. En ook zit mijn haar beter, maar weet niet of dat perse met het trainen te maken heeft’, zegt hij lachend.

Lees ook: Vinden we héél leuk: Strippersfilm Onze Jongens krijgt vervolg

Mazzel

‘Ik heb de mazzel dat ik dit proces nu al twee keer heb kunnen doen voor de film, maar ook zonder een film als doel zijn er altijd andere doelen die je kunt stellen. Zorg dat je goede begeleiding hebt, in wat voor vorm dan ook.’

Een keertje cheaten, moet gewoon kunnen, geeft Jim toe. ‘Natuurlijk heb ik niet altijd zin en cheat ik echt weleens qua eten, maar het resultaat in hoe ik me voel, is zo’n ongelofelijke drijfveer gebleken. Net mijn voorlopig laatste training gehad, want morgen vliegen we met de hele ‘Onze Jongens’ bups naar Miami!’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, ANP