Magisch mooi: deze spa in Nijmegen is volledig in 1001-nacht thema

Voor deze magische spa hoef je écht niet hard over een lamp te wrijven. Want al jouw wensen komen uit in deze heerlijke wellness gewoon in Nederland. In de regio Wijchen-Nijmegen is namelijk een sauna in 1001-nacht thema geopend.

We hebben het over het compleet nieuwe Thermen Berendonck. Met plek voor wel 200.000 (!) gasten per jaar, kun je je hier heerlijk in de watten laten leggen. Want wat dacht je van dertien sauna’s, drie stoombaden en twee restaurants?

Taj Mahal

Je hoeft voorlopig ook geen reis naar India te boeken, want in deze spa krijg je al een beetje mee van dit prachtige land. De corridor van de Taj Mahal is zelfs helemaal nagebouwd, dus laat je volledig onderdompelen in deze sferen terwijl je geniet van een ontspannen dagje uit. Extra leuk is de zogenaamde ‘swim-up bar’ waarbij je vanuit het water een drankje kan bestellen. En als je deze prachtige foto’s ziet, wil je meteen een datum prikken toch?
Bron: Beautify | Beeld: Instagram, iStock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!