10x jullie reacties op de gênante vertoning van Martin Solveig bij de Gouden Voetbal-uitreiking

martin solveig twerken

Voor het eerst in de geschiedenis ging er gisteravond bij de uitreiking van de Gouden Voetbal een prijs naar de beste vrouwelijke voetballer. Goed nieuws, natuurlijk. Ware het niet dat dj Martin Solveig het moment suprême bijzonder gênant wist te maken.

Trots als een pauw stapt voetballer Ana Hegerberg (23) het podium in Parijs op om haar prijs in ontvangst te nemen. De glimlach van de Noorse speler van Olympique Lyon verdwijnt echter als sneeuw voor de zon als Martin Solveig haar vraagt of ze ook kan twerken. ‘Nee’, reageert ze kortaf. Aan haar gezichtsuitdrukking is duidelijk te zien dat ze de vraag niet kan waarderen.

Ook bij veel Twitteraars schiet Solveig’s opmerking in het verkeerde keelgat.

Inmiddels heeft Solveig middels een videoboodschap op Twitter zijn excuses aangeboden voor de opmerking. Hij zegt dat het nooit zijn bedoeling is geweest iemand te beledigen.

Beeld: ANP

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.