11x handige eyeliner hacks

eyeliner-hacks

Eyeliner aanbrengen is een vak apart. Helaas hebben maar weinig vrouwen hier aanleg voor. Het aanbrengen is net zoals het leren van fietsen: met vallen en opstaan. Gelukkig zijn er tientallen trucjes die ons leven wat makkelijker maken.

Denk bijvoorbeeld aan de plakband hack, die je helpt bij het maken van de perfecte wing. Deze kennen we allemaal en hebben we waarschijnlijk bijna allemaal wel eens uitgeprobeerd. Ben jij ook zo’n ramp met het aanbrengen en vervolgens mooi houden van dit zwarte lijntje? Wij ook en daarom zochten wij 11 handige eyeliner hacks op. Watch & Learn!

#1 Liquid eyeliner struggles

Vloeibare eyeliners zijn supermooi maar o-zo-moeilijk om aan te brengen. Als je hand niet vast genoeg is kun je liquid eyeliner aanbrengen door eerst een lijn met een potlood eyeliner aan te brengen. Vervolgens trek je deze over met de vloeibare variant.

#2 Highlighter

Witte eyeliner, concealer of highlight kun je ook gebruiken om je wenkbrauwen te highlighten. Zet het boven en onder je wenkbrauw aan en smeer dit uit met een make-up spons. Easy!

#3 Stop the fade

Vervaagt jouw eyeliner na enkele uren? Dit kun je oplossen door er dun lijntje oogschaduw (in dezelfde kleur) overheen te doen.

#4 Custom made

Het komt wel eens voor dat je al op één oog liquid eyeliner hebt gedaan en vervolgens niks meer uit het flesje kunt halen. Don’t worry! Dit los je heel makkelijk op. Het enige wat je nodig hebt is een eyelinerkwast en zwarte oogschaduw. Maak de kwast nat en haal deze door de oogschaduw heen. Voila, je hebt een custom made eyeliner.

#5 Monolid

Heb jij hangende ogen? Teken boven je wimperlijn een zwarte lijn en doe dit iets dikker dan je denkt dat nodig is. Het resultaat is een perfecte streep.

#6 Transform it

Hier heb je vast wel over gehoord, but repeating can never hurt. Maak van je eyeliner potlood een gel variant door er een aansteker bij te houden. Warning: doe dit slechts een paar seconden. Ook is het belangrijk om het eerst op je hand te testen.

#7 Remove the flaws

Als je écht een mega kluns bent in het aanbrengen van het zwarte lijntje, is dit een mooie tip voor jou. In plaats van je lijn of wing steeds weer opnieuw te doen, kun je de uitgeschoten delen beter weghalen met een wattenstaafje en make-up remover. Scheelt heel veel tijd voor hetzelfde resultaat. You’re welcome.

Meer eyeliner hacks? Check StyleToday.nl voor handige tips en om de beste eyeliners te shoppen!