25x de leukste winkels die meedoen aan Black Friday

black friday winkels

Shoppen was altijd al leuk, maar met dikke vette korting wordt het nog veel leuker. Logisch dat we uitkijken naar aanstaande vrijdag.

Hoewel het concept Black Friday knetter-Amerikaans is, doen er anno 2018 ook in Nederland veel winkels mee aan de gekte. Hier (nog) geen nachtenlange rijen en vechtpartijen voor de deur, maar aankomende vrijdag kun je wél ongegeneerd shoppen met heel veel korting. En denk dan niet dat het gaat om de afdankertjes van vorig seizoen. Nee, je kunt gerust rekenen op nieuwe, kakelverse producten uit de laatste collectie.

Niet alleen op Zwarte Vrijdag vliegen de deals je om de oren: bij sommige winkels zijn de kortingsdagen al van start gegaan. Ook het weekend en de maandag (Cyber Monday) erna kun je er nog van profiteren.

We zetten onze 25 favoriete (web)winkels en merken met Black Friday-kortingen voor je op een rijtje. Klik op de link om de deals te zien (mits deze al beschikbaar zijn).

Kleding

Schoenen

Beauty

Elektronica

Wonen

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.