De 5 beste films die zich afspelen in Las Vegas (en te zien zijn op Netflix)

netflix las vegas

Zin om een gokje te wagen? Met deze films die zich afspelen in Las Vegas zit je altijd goed.

 1. Last Vegas
  Het onderlinge contact tussen vier jeugdvrienden wordt weer opgepikt als een van hen gaat trouwen en de rest uitnodigt op zijn vrijgezellenfeest in Las Vegas.
 2. Now you see me
  The Four Horsemen overvallen tijdens een show in Las Vegas een Parijse bank, waarna de miljoenen vanaf het plafond de zaal in dwarrelen.
 3. Step up: all in
  In deze nieuwe Step Up-film komen personages uit de vorige delen samen om in Las Vegas te dansen. Ze doen mee aan een battle die bepalend kan zijn voor hun dromen en carrières.
 4. Wild card
  Een mannetjesputter laat zich in Las Vegas inhuren als lijfwacht. Als hij veel geld buitmaakt op een gangster, wil hij daarmee zijn pensioen bij elkaar gokken.
 5. The big short
  Hoe een aantal mannen miljoenen verdienden aan de wereldwijde economische crisis en hoe het eigenlijk zo ver heeft kunnen komen.

Meer kijkinspiratie? Check Superguide.nl.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld Dinja van Dam
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.