De 5 beste horrorfilms op Netflix

horrorfilms op netflix

Schrikeffecten, kippenvelmomenten en gegil dat door merg en been gaat: voor de echte horrorfreaks kan een film niet eng genoeg zijn. Heb jij wel zin in een avondje gruwelen? Check deze vijf films – allemaal beschikbaar op Netflix – dan maar eens.

 1. Gerald’s game
  Tijdens een mislukt seksspelletje geeft de man van Carla Gugino de geest, dus moet ze op een of andere manier los zien te komen, vastgeketend op bed.
 2. 47 meters down
  Twee zussen op vakantie in Mexico zinken in een kooi, vanwaaruit ze witte haaien wilden kijken, naar de bodem van de oceaan. Hoe redden ze zich daar nou uit?
 3. Hush
  Een dove schrijfster in een afgelegen huis wordt belaagd door een psychopaat. Maar ze blijkt bepaald geen makkelijk doelwit.
 4. The witch
  In 1630 geloven mensen nog in heksen, dus als de baby van een stel verdwijnt en de oogst mislukt, beginnen de gezinsleden elkaar van hekserij te beschuldigen.
 5. Carrie
  De timide Carrie woont bij haar aan godsdienstwaanzin lijdende moeder. Op school is ze het mikpunt van pesterijen, maar ze wreekt zich met haar psychokinetische krachten.

Meer kijkinspiratie? Check Superguide.nl.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld Shutterstock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.