5 feitjes die jij nog níet wist over deze Nederlandse sterren

bn'ers

Middels social media delen onze BN’ers veel met hun fans.  Toch zijn er nog altijd kleine ‘geheimpjes’ die de sterren verborgen dénken te houden.

Story onthult ze speciaal voor jou.  

  • Nicolette van Dam had net als Doutzen Kroes een internationale carrière kunnen hebben. Op jonge leeftijd kreeg zij van de beroemde couturier Valentino het aanbod om voor hem modeshows te lopen. Maar Nicolette sloeg het aanbod af.
  • Linda de Mol wist al van jongs af aan dat ze voor de televisie wilde werken. Die droom is uitgekomen, maar slechts weinigen weten dat Linda al op 12-jarige leeftijd haar presentatiedebuut maakte met het programma ‘Wat je zegt, ben je zelf’.
  • Wat is het geheim van Frans Bauer waardoor hij nooit op het podium transpireert? In zijn woning heeft hij een ‘zweethok’ ingericht waar het, zodra hij daar sport, altijd 38 graden is. Met als gevolg dat hij nooit zweet.
  • Wie denkt dat Marco Borsato altijd voor volle zalen heeft gestaan, heeft het mis. Ook na zijn overwinning in de Soundmixshow duurde het lange tijd voordat het publiek zijn platen wilde kopen. Zelfs voor een gratis concert op de Huishoudbeurs kwamen slechts drie (!) mensen af.
  • Herinner jij je ook nog de spraakmakende breuk tussen Jan Smit en Yolanthe Cabau? Wat men niet weet, is dat zij destijds sámen naar de beruchte uitzending van RTL Boulevard keken toen daar de bewakingscamerabeelden van een in de parkeergarage zoenende Wesley Sneijder met Yolanthe uitgezonden. Het werd een avond met grote gevolgen…

Dit bericht is aangeboden door weekblad Story. Wil jij mee doen aan de Story Quiz en geweldige prijzen winnen? Klik dan hieronder.

» Doe mee aan de Story Quiz | Klik hier «