5 fijne nieuwe films en series op Netflix

nieuw op netflix

Zoals elke maand is ook in november de Netflix-collectie uitgebreid met veel leuke nieuwe films en series – waarover je al eerder kon lezen op viva.nl. Vandaag pikken we onze vijf favorieten eruit.

 1. Rapunzel
  Een meisje met meterslange haren wordt door een vals kreng in een hoge toren levenslang opgesloten. Een kruimeldief gebruikt haar hoge kamertje als schuilplaats.
 2. 10 cloverfield lane
  Een jonge vrouw wordt wakker in de bunker van een labiele man die beweert dat de wereld is vergaan en hij haar dus heeft gered door haar op te sluiten.
 3. Bad boys
  Een bende schurken overvalt het politiedepot en gaat er met een grote drugspartij vandoor. Twee inspecteurs krijgen 72 uur de tijd om de zaak weer recht te zetten.
 4. The pursuit of happiness
  Will Smith speelt een alleenstaande vader die door diepe dalen moet om van een kansloze vertegenwoordiger uit te groeien tot een veelverdienende 
 5. Greenleaf S2
  Wanneer haar zus op mysterieuze wijze om het leven komt, keert Grace Greenleaf terug naar huis. Haar ouders leiden een grote kerk maar het gezin blijkt veel geheimen te hebben.

Meer kijkinspiratie? Check Superguide.nl.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld Dinja van Dam
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.