5 films en series die je vanaf deze week kan zien op Netflix

netflix

Deze week pakt Netflix weer flink uit met een heleboel nieuwe films en series. Deze vijf zijn de moeite waard om voor te gaan zitten.

 1. Guardians of the galaxy vol. 2
  Het ratjetoe dat zich de Guardians of the Galaxy noemt, probeert het mysterie te ontrafelen rondom Peter Quills vader. Oude vijanden worden nieuwe vrienden. Vanaf 18 december te zien.
 2. Bad moms
  Een werkende moeder kan de druk niet meer aan: ze gooit haar volgepropte agenda het raam uit en gaat van het leven een feest maken. Vanaf 20 december op Netflix.
 3. London has fallen
  De president van de VS en zijn trouwe bodyguard Gerard Butler bezoeken de Britse hoofdstad net als deze wordt belegerd door een wraakzuchtige extremist. Vanaf 21 december beschikbaar.
 4. Bright
  In een wereld waar mensen, orken, elven en feeën al sinds het begin der tijden samenleven, stuiten twee politieagenten op een duistere macht die hun wereld zal veranderen. Vanaf 22 december te zien.
 5. Fuller house S3
  D.J. Tanner is een alleenstaande moeder die voor drie jongens moet zorgen. Gelukkig krijgt ze hulp van haar beste vriendin Kimmy. Vanaf 22 december staat ie op Netflix.

Meer kijkinspiratie? Check Superguide.nl.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.