5 filmtips voor wie niet houdt van zoetsappige romcoms

nieuw op netflix

De een zwijmelt het liefst weg bij een romantische komedie, de ander heeft liever een spannende thriller of actiefilm. Kan het wat jou betreft niet stevig genoeg? Check dan deze vijf films eens.

 1. You’re next
  Een hopeloos ongezellig familieweekend wordt er niet relaxter op als een paar mannen het huis belagen en het gezelschap om zeep willen helpen.
 2. Headshot
  Een mysterieuze kerel met een jaap in z’n hoofd spoelt aan op een eiland. Al gauw zit er een klein leger huurmoordenaars achter hem aan en dat heeft alles te maken met zijn verleden.
 3. The purge: anarchy
  De inwoners van de Verenigde Staten worden weer opgeroepen door de ‘New Founding Fathers of America’ om deel te nemen aan de jaarlijkse ‘zuivering’.
 4. New kids turbo
  De hangjongeren uit het Brabantse Maaskantje besluiten om geen belasting meer te betalen. Dat leidt tot een halve burgeroorlog.
 5. Doomsday
  In de nabije toekomst steekt een ranzig virus de kop op. Schotland wordt ommuurd en de slachtoffers mogen creperen, totdat daar een geneesmiddel gezocht gaat worden.

Meer kijkinspiratie? Check superguide.nl.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

 

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.