De 5 grootste blockbusters on demand

bingewatchen nachtrust

Met een grote bak popcorn een film kijken: heerlijk. En hoe kan dat beter dan met pretentieloos amusement? Dit zijn de vijf grootste kaskrakers die je vindt op Netflix.

 1. The Avengers
  Schurk Loki komt op aarde om de mensen ‘te bevrijden van hun vrijheid’. Onder meer Iron Man, Captain America en Thor worden bij elkaar geroepen om hem te helpen.
 2. Captain America: Civil War
  De titelheld en Iron Man krijgen onenigheid door een verdrag dat alle Avengers moeten tekenen, waardoor ze alleen in actie komen als de VN daarom vraagt.
 3. Transformers: Dark of the Moon
  Shia LaBeouf speelt voor de derde keer de eenvoudige sterveling die het gevaar van oorlogvoerende superrobots als eerste aan ziet komen.
 4. Rogue One: A Star Wars Story
  De rebellen die strijden tegen het intergalactische Empire, vragen om de hulp van Jyn Erso (Felicity Jones) bij het bemachtigen van de blauwdrukken van de Death Star.
 5. Finding Dory
  Deze keer is het niet de vader van Nemo, maar de vergeetachtige vis Dory die haar familie zoekt. Ze belandt in een zee-aquarium vol kleurrijke zeedieren.

Meer kijkinspiratie? Check Superguide.nl.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld Shutterstock

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.