5 irritante Instagram-selfies van sterren

Meegluren met de celebs op Instagram, we houden d’r van. Maar net zoals de Tinder-mannen kunnen ook de sterren soms een tikkeltje irritant zijn in hun foto’s. Of narcistisch. Of vreemd. Wij presenteren: 5 typen Instagram-selfies die de likability-factor van de celeb in kwestie niet per sé ten goede komen.

De ‘oh wat ben ik knap’ selfie
Jessica Alba, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr: het zijn allemaal vrouwen met wie we zó zouden willen ruilen. Dat ze knap zijn, dat weten we. Maar zij net zo goed. Gehuld in een iniemienie-bikini showen deze sterren dat ze een lijf hebben om door een ringetje te halen of in het bezit zijn van een gezicht dat symmetrischer is dan de tuin bij het paleis van Versailles. En ons zelfvertrouwen krijgt een deuk waar je ‘u’ tegen zegt.
allesandra
De ‘kijk mij eens fit zijn’ selfie
Om celeb te zijn, moet je strak zijn. Enkele uitzonderingen daargelaten. En dus staan die sterren dag en nacht in de sportschool te zweten om die killer body te krijgen waarvan wij alleen maar kunnen dromen (maar wij genieten meer van het leven. Toch? Toch?). Prima, goed dat ze zo gezond bezig zijn. Maar om je sportsessie nou ook te delen met al je miljoen volgers? We geloven zo ook wel dat je hard yoga’t, Gisele…gisele
De ‘ik ben lekker gek’ selfie
Duckfaces kunnen écht niet meer. Maar op Instagram word je overspoeld met de ironische duckface: mensen die een duckface maken, maar dat duidelijk met opzet doen. Ze doen gewoon lekker gek, want het zijn nét echte mensen (!!). Alleen krijgen zij geen rimpels in hun voorhoofd bij het maken van een maf kiekje. Er is maar één ster die de ‘crazy selfie’ wel met verve maakt: Ricky Gervais. Regelmatig duikt hij het bad in om daar de lelijkste portretjes te maken.
selena-gomez-selfiericky

De ‘kijk eens wie wij kennen’ selfie
Als je beroemd bent, heb je ook beroemde vrienden. En als zo’n epic meeting plaatsvindt, moet dat uiteráárd vastgelegd worden op Instagram. Vaak gebeurt dat ook om hun eigen imago een bepaalde draai te geven. Zo liet Miley maar al te graag weten dat ze tussen de bedrijven door rondhangt met Wiz Khalifa, een stoere rappert met wie ze ongetwijfeld een jointje heeft gerookt.
miley

De ‘ik eet ook weleens junkfood, heus waar’ selfie
Die strakke lijven krijgen die celebs niet zomaar, zoals Gisele en co bewijzen. Maar tussen het fitnessen en pilatessen door eten ze heus, ja heus weleens iets ongezonds. Of ze er ook echt een hapje van nemen, is de vraag. Het kan natuurlijk net zo goed de pizzaslice van hun personal assistent zijn.
hilaryBeeld: Instagram