5 leuke mannen die optreden tijdens Share a perfect day

Van 30 juni tot en met 2 juli vindt het Share a perfect day-festival plaats in Hilvarenbeek. Twijfel je nog of het iets voor jou is? Hier zijn vijf Heel Goede Redenen om het niet te missen!

Jaap Reesema

Jaap schreef speciaal voor het festival het nummer ‘Share a perfect day’ en treedt alle drie de dagen op. Om alvast een beetje in de sfeer te komen, dronken we onlangs een biertje met hem. Klik hier om te lezen wat Jaap te vertellen had.

Dotan

Die ogen! Dat haar! Die lach! O, en hij zingt ook niet onaardig.

Douwe Bob

Dat zijn elfde plaats op het Eurovisie Songfestival volkomen onterecht is, komt hij hier nogmaals laten zien en horen. Hoe grenzeloos hij is, lees je ook in het interview dat wij met hem hadden.

Kensington

Vier stoere redenen in één band om naar Share a perfect day te komen.

Matt Simons

Bij het nummer ‘Catch & release’ op de radio smelten we al, laat staan als deze Amerikaanse singer-songwriter het live laat horen.

Het Share a perfect day-festival is een nieuw evenement en een aanrader om naartoe te gaan met vriendinnen. Laat je verrassen door optredens van (inter)nationale artiesten, geniet van food & drinks, ontdekt de nieuwe lifestyletrends en shop till you drop!

Klik hier om kaarten te bestellen voor het Share a perfect day-festival!