De 5 leukste monsterfilms op Netflix

monsterfilms

De een houdt van romcoms, de ander van sciencefiction. Kan er wat jou betreft niks op tegen een goeie monsterfilm? Dan moet je deze vijf op Netflix sowieso zien.

 1. 47 meters down
  Twee zussen op vakantie in Mexico zinken in een kooi, van waaruit ze witte haaien wilden kijken, naar de bodem van de oceaan. Hoe redden ze zich daar nou uit?
 2. Krampus
  Voor de kerstdis verzamelt zich elk jaar weer een familie die elkaar niet kan uitstaan. Dat maakt de leden een prooi voor kerstdemoon Krampus en zijn hulpjes.
 3. Anaconda
  Een filmploeg, die in het Amazonegebied op zoek is naar een legendarische indianenstam, stuit op een grote en levensgevaarlijke slang.
 4. Bram Stoker’s Dracula
  De even romantische als bloeddorstige graaf Dracula herkent in de mooie Winona Ryder zijn lang geleden gestorven grote liefde. Hij verhuist voor haar naar Engeland.
 5. The Wolfman
  Een man wordt gebeten door een wolf en begint daarna zelf ook veel trekjes van zo’n beest te krijgen. Het lijkt erop dat hij getroffen is door een oude vloek.

Meer kijkinspiratie? Check Superguide.nl.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld Shutterstock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.