De 5 leukste Sinterklaasfilms op Netflix

sinterklaasfilms netflix

De kleintjes houden het bijna niet meer, want 5 december komt nu wel héél dichtbij. Geef ze een uitlaatklep en parkeer ze – of jezelf – voor de tv met deze Sint-films.

 1. Trippel trappel: dierensinterklaas
  Fretje vraagt zich af waarom dieren geen cadeaus op pakjesavond krijgen, want de dieren zijn toch ook braaf? Ze maken hun eigen verlanglijstjes, die hij naar Sinterklaas brengt.
 2. Sinterklaas en het geheim van het grote boek
  Sint kondigt aan te stoppen met z’n werk en wijst de valse dr. Brein als opvolger aan. De kinderen kunnen dus fluiten naar hun cadeautjes.
 3. Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot
  Als Sinterklaas op een ochtend in de haven van Spanje aankomt, blijkt de pakjesboot al weg te zijn. Daarmee begint een race tegen de klok om de boot op tijd in te halen.
 4. De club van Sinterklaas & geblaf op de pakjesboot
  Een slechterik spuit een zogenaamde ‘Blafspray’ over alle cadeautjes. Zo krijgen alle kinderen straks de ‘Blafhoest’, waar hij alleen voor veel geld het medicijn voor heeft.
 5. Sint
  Sinterklaas is geen verzinsel of kindervriend: hij is een sadistische moordenaar die zijn kinder-strooptocht voortzet als 5 december samenvalt met volle maan.

Meer kijkinspiratie? Check Superguide.nl.

Wil je niets meer missen van VIVA Mama? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 4 nummers voor maar € 9,95 of 8 nummers voor € 19,95.

Beeld Shutterstock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.