50 Luftballons: Mysteryland zendt online festival vanuit de lucht uit

luchtballon

Een dansje hier, een drankje daar en natuurlijk héél veel glitters. Wie dagdroomt er niet van festivals (zucht)? Om de pijn een klein beetje verzachten, komt Mysterland nu met het online festival Let’s Get High. Vanuit luchtballonnen! Als dat geen hoogtepunt is…

Lees ook: VIVA’s Vijf: 5x plekken voor op je zomer 2020 bucketlist

Luchtballon

De opnames voor dit bijzondere festival vonden al plaats. Verschillende dj’s klommen onlangs in de mand van een luchtballon. Om vervolgens vanaf een hoogte van 156 meter (ons niet gezien) een optreden te geven. En om het coronaproof te houden, was er alleen een cameraman bij.

Meer dan 50 artiesten

In totaal maken meer dan vijftig artiesten ons blij per luchtballon op zaterdag 29 augustus. Ze treden op vanuit acht verschillende stages in de lucht. En je kan zelf aanklikken bij welke stage je wil ‘staan’. Ha, dat voelt nog eens als thuiskomen.

Mensen in konijnenpakken

De magie van Mysterland mag natuurlijk niet ontbreken. En daar heeft organisator Milan van Raven dan ook goed over nagedacht. Zo zal er in de lucht een hoop liefde zweven. Lees: groot hart. (We love) ‘En we hebben ook konijnen die uit de mand springen’, zegt hij tegen Metro nieuws. ‘Geen echte hoor. Mensen in konijnenpakken, we willen net als op het festival een surrealistische wereld creëren.’

Mysteryland

Vunzige Deuntjes

Mysteryland Let’s Get High is zaterdag 29 augustus tussen 19.00 en 01.00 uur gratis te zien via live.mysteryland.com. Vanuit je woonkamer (of voor het echte festival gevoel la garden) kan je dansen op de deuntjes van onder andere Joris Voorn, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Paul van Dyk, Mia More en Sefa.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Mysteryland en Metro nieuws | Beeld: ANP
Viva's Naomi (28) droomde ooit van een glansrijke carrière als actrice, maar heeft uiteindelijk gekozen voor journalistiek. In haar vrije tijd staat ze graag haar vrouwtje in de sportschool. Is een te grote dierenvriend (bus gemist omdat ze een kat aaide) en heeft een zwak voor roze koeken. En dan vooral in combinatie met Netflix en haar beste vriendinnen.