5x beautyproducten met een knipoog

Gewone mascara of lippenstift kennen we, maar soms komt er ook een product voorbij dat nét even anders is. Zoals deze vijf opvallende beauty-items…

Hoogtepuntje

Het is een klassieker: blush Orgasm van Nars. De perzikroze kleur zorgt voor die gewilde ik-heb-net-sex-gehad-glow. Wat wil je nog meer?

€ 31 via Narscosmetics.eu

 

Waar een klein potje groot in kan zijn

Het lijkt zo’n onschuldig kleurtje, maar deze rode nagellak van Essie draagt stiekem wel de naam ‘Size Matters’.

€ 9,99 bij Etos

 

Schamen we ons niet voor

Een highlighter in de vorm van een vrouwelijk geslachtsdeel, why not? Natuurlijk draait het om de kleur (en die is volgens reviews dik in orde) maar het is toch vooral hilarisch om een schaamlip over je wang te smeren. Liever een piemel? Kan ook.

€ 18,60 via bitchslap-cosmetics.com

Sexy look

Als een mascara ‘Better than sex’ heet, dan zijn de verwachtingen hooggespannen. Deze mascara van Too Faced heeft naast een goeie naam ook een fijne ingrediëntenlijst, want met synthetische bijenwas is ie nog vegan ook.

€ 20 via sephora.com

The sinner takes it all

Meredith Brooks zong het al: ‘I’m a sinner, I’m a saint, I do not feel ashamed.’ Inderdaad: geen reden om je te schamen als die spannende date meteen in bed eindigt. Het ligt allemaal aan deze matte, wijnrode lipstick van MAC. Hij heet niet voor niets ‘Sin’, toch?

€ 19 bij MAC