5x de beste trouwcadeaus

trouwcadeaus

Het trouwseizoen is nog volop bezig en dat betekent: cadeaustress. Geen idee waarmee je moet aankomen bij het bruidspaar? Met deze trouwcadeaus scoor je sowieso punten.

 1. Bloemen
  En dan dus niet een eenmalig bossie, maar een bloemenabonnement van bijvoorbeeld Bloomon of Sister Sophy. Elke week krijgt het paar een vers boeket thuisgestuurd. Klein budget? Maak dan een roulatieschema met andere gasten: elke week bezorgt iemand anders een boeketje.
  V.a. € 17,95 per bos
 2. Liefdesquote
  Met de lichtbox van Little Lovely Company kun je steeds een andere quote in huis laten verschijnen. De eerste quote stel je natuurlijk zelf samen: ‘Say yes to the dress’, ‘Mr. and Mrs. Right’, ‘Happily ever after’…
  € 38,95 bij vtwonen
 3. Een live painter
  Een live painter schildert op de grote dag een impressie van het feest of de ceremonie. Dat kan in allerlei stijlen: van vrolijke cartoon tot romantisch, sferisch schilderij. Leuk als entertainment tijdens het feest én een blijvende herinnering voor het later.
  Prijs op aanvraag bij Live Painter
 4. Dinerbon
  Om te voorkomen dat hun relatie al na de wittebroodsweken in een sleur raakt, doe je het bruidspaar een dinerbon cadeau. Kunnen ze bij kaarslicht weer even herinneringen ophalen aan die Mooie Dag.
  Van € 5 tot € 150 bij Nationale Diner Cadeaukaart
 5. Geldzwaantje
  Wil het paar liever geld cadeau? Vouw het dan op in origamistijl, dus in de vorm van een zwaan, hart of strik. Er zijn op internet genoeg voorbeelden te vinden en het is net iets spannender dan in een envelop.