5x de leukste sportaccessoires (met korting!)

Ken je de VIVA Voordeelpas al? Met de VIVA Voordeelpas profiteer je het hele jaar van korting bij toffe winkels. Dat is dus het hele jaar door besparen. Elke twee weken zet de VIVA-redactie kortingen bij de leukste webwinkels van het VIVA Voordeelpas assortiment voor je op een rij.

Sporten wordt een stuk leuker met de leukste accessoires! Van hoelahoep tot springtouw: op deze manier is je work-out een stuk aangenamer.

Met de VIVA Voordeelpas profiteer je het hele jaar van de beste aanbiedingen. Vraag de pas nu aan – je betaalt maar € 14,95 per jaar. Dikke kans dat je de pas al na één aankoop hebt terugverdiend. Bestel ‘m snel!

Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!